top of page

Morten Degn

Visuel kommunikatør

 

Jeg elsker visuel kommunikation og brænder for at formidle historier om brands, produkter og mennesker gennem både stillbilleder og video. Efter at have uddannet mig som grafisk trykker, besluttede jeg at forfølge min store drøm og blev også uddannet fagfotograf. Jeg fandt min rette hylde og var fra 2006 til 2017 cheffotograf hos et af de største reklamebureauer i Jylland.

 

Siden 2017 har jeg været selvstændig og driver mit eget studie, hvor jeg arbejder på spændende opgaver for virksomheder over hele landet. Jeg kan styre en opgave hele vejen igennem - fra briefing, budget og idegenerering til den endelige finish.

 

FOTO

Når det kommer til fotografi, skyder jeg dagligt stillbilleder til en bred vifte af brancher og brands. Jeg arbejder med forskellige opgaver inden for mode, livsstil, mad, arkitektur og reportage. Jeg har især en passion for portrætfotografi. Det kræver ro og empati at komme tæt på de mennesker, jeg fotograferer, og jeg har opbygget god erfaring med at fremhæve deres personligheder gennem mine billeder.

 

VIDEO & CONTENT

Jeg har også omfattende erfaring inden for videoproduktion og har en stærk fornemmelse for at formidle budskaber gennem levende billeder. Jeg samarbejder dagligt med et hold af erfarne fagfolk inden for ide- og konceptudvikling, styling, videoredigering osv., og jeg kan samle et stærkt team, der kan håndtere alle typer video- og contentproduktion.

 

DRONEFOTO

Vi lever i en tid, hvor teknologien giver os nye og spændende muligheder, og en af disse muligheder er dronefotografi i forbindelse med professionelt fotografi. Som certificeret dronefotograf kan jeg bidrage til at løfte dine billeder til nye højder - bogstaveligt talt. Uanset om det er landskabsfotografi, arkitektur, events eller marketingkampagner, kan vi skabe billeder, der giver dig en unik og nyskabende visuel oplevelse og mulighed for at vise kontekst og sammenhæng på en helt ny måde.

 

PRAKTISK

Mit studie er beliggende i Randers og fungerer som min daglige base. Her har jeg plads til alle typer studieopgaver og faciliteter til videoredigering og contentproduktion. Studiet har gode adgangsforhold, og det er nemt at bringe varer og rekvisitter direkte ind i studiet. Der er også gode faciliteter til modeller og andre med hensyn til makeup, omklædning, bad osv. Studiet ligger også tæt på E45, hvilket gør det let og bekvemt for kunder og samarbejdspartnere at komme til. Der er parkering lige udenfor døren.

 

PERSONLIGT

På det personlige plan er jeg gift med Mia og far til Mikas. Vi bor i Randers. Ud over at fotografere og arbejde med visuel storytelling er mountainbiking min helt store passion. Min drøm er at deltage i (Alpe løb) sammen med min cykelmakker, Nicolai.

REFERENCER

Jeg lægger stor vægt på et godt samarbejde og er kendt for min positive og konstruktive tilgang til opgaver. Du er velkommen til at kontakte mine referencer, hvis du ønsker at få et par ord med på vejen om, hvordan det er at arbejde sammen med mig på opgaver, når det går stærkt i en travl hverdag. (referencer: Randers Real, Cikkel, Louis Nielsen. ScanPan osv. )

 

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan medvirke til at skabe værdi for dig og din virksomhed. 

bottom of page